Vesinäytetutkimus 24.5.2019

”Vesinäyte oli tutkitulta osin mikrobiologiselta laadultaan hyvää talousvettä (Sosiaali- ja terveysministeriön asetus 1352/2015)” – KVVY:n lausunto

Valvontatutkimusohjelman mukainen tammi-kesäkuun näyte otettu 20.5.2019. Näytteenottopaikka Mettisentie 120. Näytteenottaja Hannu Pihlajamäki.

Hannu Pihlajamäki / Pinsiön alueen vesiosuuskunta

Kyläkauppiaan muistaminen

Pinsiö-Seuran johtokunta kävi 19.2. viemässä pienen huomionosoituksen kukkien ja teatterilippujen muodossa rouva kauppiaalle pitkäaikaisen pinsiöläisen liiketoiminnan kunniaksi. Lämmin vastaanotto kahvien ja kastamisten kera jää elämään Pinsiön historiaan tämän kuvan muodossa…

Kuvassa Eila ja Veli-Matti. Kuvan otti Janne.

(PP)

Vesiosuuskunnan vesimaksut ja taksat 2019

Hallitus on päättänyt ja vahvistanut vuoden 2019 vesimaksut ja taksat 24.4.2019. Hinnat sisältävät ALV 24%

Perusmaksu                                                                                                          50 eur/vuosi

Vesi                                                                                                                     1,60 eur/m³

MUUT MAKSUT JA TAKSAT:

Maksumuistutus                                                                                                     10 eur

Liittymän avaaminen perintätoimenpiteenä tehdyn sulkemisen jälkeen    200 eur

Liittymän hinta (sis. osuusmaksun 84,09eur)                                              4.500 eur

(Liittymän uusi hinta voimassa 1.5 jälkeen tilatuille uusille liittymille)

Hannu Pihlajamäki/Pinsiön alueen vesiosuuskunta

Talkoot laavulla 4.5.2019 – kuvia

Terhakka joukko tuoreempia ja vanhempia pinsiöläisiä teki vajallisen polttopuita laavulle lumipyryjen välissä. Sitten talkooväki kerääntyi Annen tuomille makkaroille, piirakoille ja kahville. Kiitokset talkoilusta!

Talvirieha 9.3.2019

Talvirieha Yltä ja alta -maataideteoksella

lauantaina 9.3.2019 kello 11-15

Perinteisin menoin kokoonnumme Teletappimaahan viettämään mukavaa yhdessäolopäivää.

Tervetuloa!

Klikkaa kuvaa niin se aukeaa uuteen välilehteen.

KUVIA TAPANINPÄIVÄN ULKOILUTAPAHTUMASTA

26.12.2018 Pinsiö-Seuran mökillä

/HP

Vesinäytetutkimus 26.10.2018

Vesinäyte oli tutkitulta osin hyvää talousvettä (Sosiaali –ja terveysministeriön asetus 1352/2015).
Näytteenottopaikka Okslammintie 186.

Hannu Pihlajamäki /Pinsiön alueen vesiosuuskunta

TAPANINPÄIVÄN ULKOILUA

Tapaninpäivänä pitäisi olla hyvä ulkoilusää ja mainio tilaisuus tulla Okslammen jäälle auratulle kentälle luistelemaan, pelailemaan ja napakelkkailemaan. Samalla voi tutustua seuran ostamaan mökkiin, johon kaikilla kyläläisillä on käyttöoikeus. Nuotion teemme, mutta evästykset omasta takaa. Kello 13 on mukava aloitella, aiemminkin toki voi tulla. Jään paksuus on lähes 20 cm, mutta se koskee vain kentän kohtaa. Muuten kulku on omalla vastuulla.

Nähdään!

KOKOUSKUTSU

Pinsiö-Seura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 27.12.2018 klo 18.30 Pinsiön maamiesseurantalolla.

Kahvit tarjolla!

Tervetuloa!

Pinsiön Joulu 2018 on ilmestynyt

Pinsiön Joulu 2018