Kierivän kiven ryhmis kutsuu lapsia

Luonto ja liikuntapainotteinen ryhmäperhepäivähoito KIERIVÄ KIVI vietti perjantaina 25.9. avajaisia. Kierivä kivi sijaitsee Pinsiön maamiesseurantalolla osoitteessa Pinsiöntie 1358. Jos lapsesi on päivähoitopaikkaa vailla ota yhteys: 045-6246722, kierivakivi@gmail.com. Hoitajina toimivat oman kylän ammattitaitoiset suurperheiden äidit Sirpa Toiva, Maija Vuorinen ja Elina Ilkka. Lähiympäristöstä löytyvät loistavat retkeilymahdollisuudet. Maittava ja terveellinen ruoka valmistetaan itse omassa keittiössä. Momipuolista toimintaa pienessä ryhmässä ja kodinomaisissa tiloissa.

Kierivä kivi

Pinsiö Seura ry osallistui päiväkodin perustamiseen kustantamalla pihaan vaadittavan puurakenteisen raja-aidan päiväkodin ympärille.