Laavutanssit 27.02.2016 Pinsiön Maamiesseurantalolla klo 19-23

mainosLC2016viimeinen (1)

Linkin takaa pitäisi löytyä Laavutanssien mainos. Siltä varalta, ettei linkki toimi laitan ohjelman lyhyesti:

• Wanhaa tanssimusiikkia ja ohjelmalliset iltamat Koukkujärven laturetkeilijöiden viihtyisyyden hyväksi
  • Tanssin tahdittajana Tanssiorkesteri Nokfox solistinaan Keijo Saarinen
  • Väliajoilla viihdyttävät Nota Benen Naistrio Tazzi ja Pinsiön mieskuoron kvartetti
  • puffetti ja arpajaiset
  • Lippujen tuotto 12€/henkilö (käteismaksu) käytetään kokonaisuudessaan laavun materiaalikustannusten kattamiseen
  • järjestäjinä LC Nokia/Pirkka ry ja Pinsiö-Seura ry
  1. Anitta Pyykkö sanoo:

Kiitos mukavista Laavutansseista! Orkesteri soitti mukavaa tanssittavaa musiikkia ja muukin ohjelma ja buffetin antimet hyviä. Mukava lauantai ilta! Toiveissa on, että järjestäisitte vielä jatkossakin tansseja vaikkapa vielä samalla teemalla ja orkesterilla. Tai vaikkapa ruskatanssit! Tietenkin on vaatinut paljon talkootyötä tilaisuuden järjestäminen joten paljon kiitoksia kaikille.
    Terv. Koukkujärvellä toisinaan hiihtelevä tamperelainen Laavusta nautiskelija
    Anitta Pyykkö