PUU – JA VAJANPURKUTALKOOT SEURAN MÖKILLÄ LA 13.4. KLO 10 ALKAEN

Tervetuloa uudet ja vanhat talkoohenkiset kyläläiset seuran mökille lauantaina 13.4. klo 10 alkaen tekemään klapeja ja purkamaan tontilla oleva vaja!

Ota mukaan sopivia työkaluja kuten esim. sorkkarauta, vasara, kirves, vesuri tai moottorisaha ja iloinen mieli!

Seura tarjoaa palkkioksi yhteistä tekemistä ja pientä purtavaa!

1. Entinen nokialainen sanoo:

Takametsän pikkunen lampi , ehdotus että syrjäisestä paikasta raivataan halpoja mökkitontteja 2-3000€ kappale ja tie perille ainakin 2000 neliötä ja luvat 2 rakennusta ja vessa ,niin siuro saa tuloja, myös kauppiaat asiakkaita. Sekä venepaikkoja 10€ vuosimaksu . Joku voi myydä mökkiläisille takkapuita ja joku muurata piippuja ja uuneja niin rahaa tulee . Ostan heti mökkitontin jos 2000€ ja alle saa . Myös vanha maatila käy lomailuun kun se on kunnostettu eikä haise . Tsemppiä vaan siuroon. Kunnostakaa hautapaikat , sukuhautoja niihin voi mahtua lisää . Jeesuksen uskoiset pääsee taivaaseen . Unionista voi anoa rahaa siltoihin ja sitä saa kun anoo . ( Toi sähköposti ei oo oikea kun mulla ei ole toimivaa tällä hetkellä ).