Valoa, Iloa ja Rockenrollia 9.10.!

9.10. jysähtää kun seuraintalon lavalle nousee Poikkeusajan Raakku Rock Specialin yllätysbändi! Meno on taattu ja tanner tömisee klo 18 alkaen! Toinen pinsiöläisille eksoottinen kokemus saadaan kun pihaan rantautuu Alisen pizzerian grillivaunu! Edelliskerrasta poiketen ruokailu tai muukaan tarjoilu ei sisälly kattaukseen, vaan nälkäiset juhlijat voivat ostaa snägäriltä vaikkapa makkaraperunat. (Grilli on vapaasti kaikkien käytettävissä eli voit poiketa siihen ruokailemaan vaikket jostain syystä itse bileisiin osallistuisikaan)

Osallistumismaksu 20 € maksetaan ovella ja illan tuotto käytetään lyhentämättömänä Oks-mökin kunnostamiseen. Mikäli haluat varmistaa oman sisäänpääsysi voit varata sen etukäteen Mastomäen Annelta numerosta 050 3214047 (txt tai wa). Illan pääkoordinaattori Risto ”Mr Raakku” Selinille voit vielä ilmoittautua tekijäporukkaan jos tunnet halua olla mukana järjestelyissä, numero 040 8476002.

Tule siis paikalle 9.10. klo 18 maamiesseuraintalolle osoitteeseen Pinsiöntie 1358 karistelemaan koronapölyt punteista! ROK ROK T: Pinsiö-seura

9.10. jysähtää!

Se on täällä taas: Poikkeusajan Raakku Rock Special!!! Tai ainakin jos saadaan riittävästi tekijäporukkaa… Oletko aina halunnut olla the Member of the Raakku Rock Crew? Nyt siihen on tuhannen taalan tilaisuus! Ilmoittaudu hetimmiten Risto Selinille 040 8476002 ja pääset mukaan ykköspaikalle back stagelle! Bändi ja paikka on jo varattu lauantaille 9.10. joten on aika pistää hösseliksi että saadaan bileet pystyyn! ROCK ROCK!

Perhekerho kirkolla perjantaisin 9-11.30

Perhekerho kokoontuu taas kirkolla perjantaisin klo 9-11.30 Tarjolla aamupalaa hintaan 3 €/perhe. Helppo ja vaivaton tapa tutustua kylän lapsiin vanhempineen. Tervetuloa kaikki mukaan!

Pinsiön kirkon historia

Lehtisen Sirpa on koostanut hienon tekstin Pinsiön kirkon vaiheista. Suora linkki historiaan löytyy Nokian seurakunnan sivuilta ylläolevan linkin kautta. Samalla sivulla on myös youtube-video Osmo Rauhalan maalaaman alttaritaulun julkistamistilaisuudesta 16.2.2020 juhlamessun yhteydessä.

Kaivostoiminnalle RAJAT-lakiehdotus

Kaivoshankkeita vastustavilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa allekirjoittamalla kansalaisaloite lakiehdotuksesta jonka tarkoitus on rajata tiettyjä arvokkaita luontoalueita kokonaan kaivostoiminnan ulkopuolelle. Aloitteen pääsee lukemaan ja allekirjoittamaan tästä linkistä

Oma kuntalaisaloitteemme ”Puhtaan luonnon ja Pinsiön puolesta kaivoksia vastaan” kerää edelleen allekirjoituksia ennen kuntaan lähettämistä. Sen voi vielä käydä allekirjoittamassa täällä

Venetsialaiset siirtyvät myöhempään ajankohtaan

Lauantaille 21.8. kaavaillut Venetsialaiset siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan sateisen kelin vuoksi. Talkoita sade ei kuitenkaan haittaa joten niihin halajavat ovat kovasti tervetulleita suunnitellusti klo 10 alkaen, talkooruokaakin tarjolla.

Talkoot ja Venetsialaiset Oks-mökillä 21.8.2021

Oks-mökki on tarjonnut meille kaikille ihanat puitteet nauttia hellekesän antimista uimisineen, saunoineen ja kioskeineen, ja jotta meillä olisi edelleen mahdollisuus kokoontua siellä myös talvella, on aika jatkaa sen kunnostusta. Talkoot käynnistyvät lauantaina 21.8. klo 10, ja jokaisen kykyjä ja taitoja vastaavaa hommaa löytyy taatusti: tarjolla on mm. hiomista, maalaamista, puskien raivuuta, laminaatin laittoa, jne. Työpisteitä on monia niin sisällä kuin ulkona jolloin pystymme toimimaan koronaturvallisesti turvavälit säilyttäen.

Talkoilun päälle pistetään sauna lämpiämään, ja klo 18 eteenpäin kokoonnutaan yhdessä viettämään kesäkauden päättäjäisiä ja juhlimaan kulunutta hellekesää! (säävaraus: juhla varmistetaan 3 pv etukäteen kun nähdään luotettavammat sääennusteet) Tarjolla purtavaa buffet-pöydästä 10 €:n hintaan. Osoite Pinsiöntie 1130. Tervetuloa kaikki joukolla viettämään Pinsiön Venetsialaisia!

RAAKKU-ROKKI?

JOS KORONA SUO NIIN RAAKKU-ROKKI JÄRJESTETÄÄN LAUANTAINA 9.10.

SEURAAMME TILANNETTA JA TIEDOTAMME LISÄÄ LÄHEMPÄNÄ AJANKOHTAA.

Pinsiön kirkon 70-vuotis juhlamessu

Pinsiön kirkko täytti jo viime vuonna 70 vuotta. Koronatilanteesta johtuen juhlamessu toteutetaan ensi sunnuntaina 1.8.2021 klo 12. Messun jälkeen vielä elossa olevien kirkon rakentamiseen osallistuneiden tai heidän jälkeläistensä muisteloita. Musiikkia kanttorin Kaisu Lehdon ja Pihlajamäen Jennin ja Kaisan toimesta, pappina Timo Uotila. Tilaisuuden jälkeen tarjotaan kirkkokahvit!

Muistelot pyritään nauhoittamaan ja jakamaan Pinsiö-Seura ry:n sivuilla. Tiedoksi myös, että Pinsiön kirkon vaiheista on saatavilla painettu vihkonen Lehtisen Sirpan kokoamana Virtasen Liisan oivalla avulla ja Nokian seurakunnan kustantamana. Voit hakea sen myös Tapulipiirin kokoontumisista maanantaisin klo 17-19.

Muista maskit ja turvavälit!

Vesinäytetutkimus 6.7.2021

”Vesinäyte oli tutkitulta osin hyvää talousvettä (Sosiaali- ja terveysministeriön asetus 1352/2015).” – KVVY:n lausunto

Valvontatutkimusohjelman mukainen tammi-kesäkuun näyte otettu 30.6.2021. Näytteenottopaikka Pinsiöntie 1018. Näytteenottaja Hannu Pihlajamäki.

Testausseloste pdf-liitteenä.

Hannu Pihlajamäki / Pinsiön alueen vesiosuuskunta