Hiihtolatu avattu

Hiihtäjille on nyt latu maataideteoksen laavulta Rajalantien sillalle (3,7km). Latu kulkee maanomistajien kanssa sovitun moottorikelkkauran vieressä ja osin samassa urassa. Sekä hiihtäjiltä että kelkkailijoilta toivotaan varovaisuutta uralla kulkiessa. Latua yritetään pitää talkoovoimin auki kelien niin salliessa. Ja latu pysyy hiihtäen parhaiten auki.

6.2.2021 /HPi

Pinsiö-Seuran ryn kuulumisia

Seuran syyskokouksessa joulukuussa valittu uusi hallitus kokoontui Kivisavussa 24.1.2021 järjestäytymiskokoukseen. Seuran puheenjohtajana jatkaa Tiina Kauppi ja varapuheenjohtajaksi sekä samalla rahastonhoitajaksi valittiin Maija Vuorinen. Lisäksi sihteeriksi kutsuttiin hallituksen ulkopuolelta Anne Mastomäki. Hallituksen uusia varsinaisia jäseniä ovat Mika Kannonlahti, Tero Hakalahti ja Anssi Rajakallio, vanhoina jäseninä jatkavat Jonna Lahti, Riia Selin ja Risto Selin. Varajäseniä ovat Hannu Pihlajamäki, Tatjaana Lehtinen sekä Veli-Matti Alanen.

Koronapandemian kokoontumisrajoitusten takia seuran mahdollisuudet järjestää minkäänlaisia tapahtumia on tällä hetkellä jäissä. Mikäli rajoituksia höllennetään lähiaikoina, niin pyrimme järjestämään edes jonkinlaisen talviriehan. Oks-mökin kunnostusta jatketaan keleistä riippuen pitkin kevättä. Nyt toivotaan pakkasia, että rannan sorastus voitaisiin tehdä koneella eikä kottikärryhommina. Kevään aikana koitetaan parantaa myös seuran viestintää niin, että se tavoittaisi tavalla tai toisella kaikki kyläläiset ja muut sidosryhmät.

Aattohartaus Pinsiön kirkossa 2020 – tule mukaan!

Tervetuloa mukaan etukäteen videoituun oman kylän aattohartauteen Pinsiön kirkkoon koronajouluna 2020. (Klikkaa alla olevaa linkkiä tai kuvaa, niin YouTube -video aukeaa uudessa ikkunassa.)

HP

KOKOUSKUTSU

Pinsiö-Seura ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 29.12.2010 klo 18 Pinsiön maamiesseurantalolla.

Esillä ovat sääntöjen määräämät asiat, mm puheenjohtajan valinta, hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle, jäsenmaksun suuruus ja toimintasuunnitelma sekä talousarvio vuodelle 2021.

Koronatilanteesta johtuen vain 10 henkilön kokoontumiset ovat sallittuja.

Siksi pyydämme ennakkoilmoittautumista viimeistään maanantaina 28.12.2010 pj Tiina Kaupille p 050-3004059.

Kokoukseen voi osallistua myös Teams-etäyhteydellä, jonka käytöstä voit sopia Tiinan kanssa.

Tervetuloa!

Vesinäytetutkimus 12.11.2020

”Vesinäyte oli tutkitulta osin hyvää talousvettä (Sosiaali- ja terveysministeriön asetus 1352/2015).” – KVVY:n lausunto

Valvontatutkimusohjelman mukainen heinä-joulukuun näyte otettu 29.10.2020. Näytteenottopaikka Antilantie 66. Näytteenottaja Terveystarkastaja Markku Mäkiranta.

Töitä tarjolla!

Urkin Piilopirtti Oy hakee reipasta nuorta työhön. Työaika pääasiassa arkisin 1-3h/parina päivänä viikossa. Viikonloppuisin poikkeustapauksissa. Monipuolisia, erilaisia työtehtäviä, esim. pihatöitä (haravointia, ruohonleikkuuta, lehtipuhallusta ym.). Hotellihuoneiden siivouksen avustavia tehtäviä: lakanoiden + pyyhkeiden poisvientiä ja uusien tuontia. Mahdollisesti myös petauksia, yleissiistimistä, tavaroiden siirtoa, tyhjien pullojen/tölkkien lajittelua, auton pesua ja vahausta. Työtehtävät muokattavissa henkilön osaamisen perusteella. Pääsääntönä hyvällä säällä ulkona, sateella sisällä. Maksetaan TES:n mukainen palkka. Yhteydenotot mahdollisimman pian sp:lla info@urkinpiilopirtti.fi. Urkin Piilopirtti, Sasintie 400, Pinsiö (Hämeenkyrö)

Vesiosuuskunnan riskiarviointi hyväksytty

Terveydensuojelulain 20 §:n 3 momentin mukainen riskiarviointi on laadittu ja hyväksytty. Päätös on voimassa toistaiseksi. Päätöksen mukaisesti toiminnanharjoittajan on julkaistava yhteenveto riskiarvioinnin suorittamisesta ja sen tuloksista vedenjakelualueen vedenkäyttäjille.

Terveystarkastaja Markku Mäkiranta on vastaanottanut riskiarvioinnin ja tarkastanut sen 30.6.2020. Päätöksen perustelut:

”Toiminnanharjoittajan riskiarviointiesitys täyttää talousveden laatuvaatimuksista ja valvontatutkimuksista annetun STM asetuksen (1352/2015) 7a §:n vähimmäisvaatimukset. Riskiarviointi on laadittu Ympäristöterveys Pirtevan taulukkopohjalla ja se kattaa laitoksen vedenjakeluketjun. Riskien hallintakeinot ovat tarkoituksenmukaisia sekä toimivia ja niitä hyödynnetään laitoksen toiminnassa.”

Vesiosuuskunnan vesimaksut ja taksat 2020

Hallitus on päättänyt ja vahvistanut vuoden 2020 vesimaksut ja taksat 20.5.2020. Hinnat sisältävät ALV 24%. Veden perus- ja käyttömaksu pysyivät ennallaan.

Perusmaksu                                                                                                          50 eur/vuosi

Vesi                                                                                                                     1,60 eur/m³

MUUT MAKSUT JA TAKSAT:

Maksumuistutus                                                                                                     5 eur

Liittymän avaaminen perintätoimenpiteenä tehdyn sulkemisen jälkeen    200 eur

Liittymän hinta (sis. osuusmaksun 84,09eur)                                              4.500 eur

Perhekahvila Pinsiön kirkolla ti 14.7. klo 15.30-17.30

Tervetuloa joukolla tutustumaan Pinsiön kirkkoon ja sen uusiin kirkkomaalauksiin tiistaina 14.7. klo 14.30-17.30!

Timo Uotila tulee laulattamaan porukkaa.

Tarjolla kahvia ja kastettavaa.

(Vapaaehtoinen kahvimaksu Pinsiö-Seura ry:n mökin kunnostukseen)

Nokian seurakunta ja Pinsiö-Seura ry

Avoimet ovet Pinsiön kirkossa

Pinsiön kirkkoon ja uuteen Osmo Rauhalan maalaamaan alttaritauluun pääsee nyt tutustumaan heinäkuun ajan keskiviikko- ja perjantai-iltaisin klo 16-19.

Kesäoppaina ja Pinsiö-Seura ry:n kesäkahvilan pitäjinä toimivat Santeri Seppälä ja Tiia-Tuulia Hakala.

Tervetuloa toivottavat Nokian seurakunta ja Pinsiö-Seura ry!

Osmo Rauhala ja uusi alttaritaulu