Kahvitilaus on saapunut

Ensimmäinen erä Pinsiön omaa kahvia on nyt täällä! Tilauksensa voi noutaa osoitteesta Kultavuorentie 92 (soitto 040 8281675 että ollaan paikalla), ja sunnuntaina 5.12. ajetaan ”toimituskierros” joten jos olet silloin kotona voit saada nämä kotiin toimitettuna. Tilaajille laitetaan vielä henk.koht. viesti.

Tuotteet maksetaan toimituksen yhteydessä joko käteisellä, mobilepay 040 8281675/ Jonna Lahti tai tilille FI41 1158 5000 2649 83 (huom: EI seuran tilille!) Viestikenttään tilaajan nimi ja tilattu määrä.

Kahvia on mahdollisuus saada vielä lisää ja sitähän on myynnissä ja maisteltavana myös Verhoomo Pikku Mööpelin 20-vuotis kahvitteluissa pe 10.12. ja kirkolla Kauneimpien Joululaulujen yhteydessä ma 13.12.

Kiitos tilaajille, ja nautinnollisia kahvihetkiä! J.L.

Kahvitilaus tehty ja on noudettavissa 2.12.

Kylän oma kahvi ”Pinsiön paulikki” on herättänyt mukavasti kiinnostusta ja tilauksia on tullut niin paljon että alkuperäinen toimitusajankohta siirtyy hiukan, mutta edelleen tulevat hyvissä ajoin ennen joulua eli 2.12.

Tilaajille ilmoitetaan kun tuotteet ovat saapuneet. Maksu noudettaessa (Kultavuorentie 92) joko käteisellä, mobilepaylla Jonna Lahti 040 8281675 tai tilille FI41 1158 5000 2649 83

Pieni erä kahvia on myynnissä myös kirkolla ma 13.12. laulettavien Kauniiden Joululaulujen yhteydessä sekä Verhoomo Pikku Mööpelin 20-vuotisen taipaleen avoimessa kahvittelutilaisuudessa pe 10.12. klo 11-19
(Pinsiönkankaantie 319) , joten näistä on vielä mahdollisuus kahvia ostaa jos et tähän ensimmäiseen tilaukseen ehtinyt mukaan. Pikku Mööpelillä myynnissä myös Pinsiön koulun vanhoja opetustauluja vielä muutama kappale edullisesti.

Mikäli kiinnostus kahviin säilyy vielä joulun jälkeenkin niin tehdään uusi tilaus, joten kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä allekirjoittaneeseen. Kiitos kaikille tilauksen tehneille! Jonna Lahti

Pinsiön oma kahvi myynnissä nyt!

Pinsiöön ollaan lanseeraamassa omaa kahvia yhteistyössä Tampereen Paahtimon kanssa. Kahvi jauhetaan käsin tässä nokialaisessa yhden naisen yrityksessä. Mikäpä sen mukavampi kylätuliainen kuin persoonallinen ja paikallinen tuote jolle taatusti löytyy käyttöä joka huushollista. Erinomainen myös jouluviemisinä tuomaan terveiset Pinsiöstä!

Ennakkotilauksia otetaan vastaan parhaillaan. Ensimmäinen pussi on saapumassa ”hypisteltäväksi” viikolla 46/47, ja tehdyt tilaukset toimitetaan hyvissä ajoin ennen joulua.

”Pinsiön paulikki” on keskipaahtoinen, käsin poimituista Arabica-pavuista valmistettu etelä- ja väliamerikkalaisten kahvien sekoitus. 200 g pussin hinta on 10 €, ja tuotto käytetään Pinsiö-seuran toiminnan tukemiseen (esim. Oks-mökin ylläpitokustannuksiin).

Tilaukset ja lisätiedot Jonna Lahti 040 8281675

J.L.

Kiitos juhlijoille!

Kiitos kaikille osallistujille kun olitte mukana tekemässä ikimuistoista iltaa! Tapahtuma tosiaan toi valoa ja iloa syksyn harmauteen, muillekkin kuin vain kuvan puheenjohtajalle ja tiedottajalle. Nähdään taas!

J.L.

Ohjeistusta H-hetkeen joka lähestyy…

Tulevana lauantaina 9.10. maamiesseuraintalon lavalle ( Pinsiöntie 1358) nousee The Bros. Larsen viihdyttämään juhlijoita rouhealla soundillaan. Tässä vielä ohjeistusta iltaan:

Tapahtuma on K18, mutta pihassa Alisen pizzerian grillivaunulla voivat nuoremmatkin asioida.

Ovet aukeaa klo 18, ja soitto alkaa sitten jonkin verran myöhemmin.

Pääsymaksu 20 € maksetaan käteisellä ovelle.

Alisen grillivaunusta ostoksia voi tehdä myös kortilla. Lopussa vielä lista illan menusta.

Jos haluat varmistaa sisäänpääsysi varaa lippusi ennakkoon Mastomäen Annelta tekstiviestillä tai whatsappilla numerosta 0503214047 tai sähköpostitse anne.mastomaki@pinsioseura.fi

Lunastamatta jääneet liput palautetaan yleiseen myyntiin n. klo 19.30 välillä, joten jos olet varannut lipun lunasta se myös ajoissa.

Saavu paikalle vain terveenä. Vaikka rajoitukset jo hellittävät niin huolehditaan silti hygieniasta ja muistetaan käyttää käsidesiä.

Varaa mukaasi rutkasti hilpeätä mieltä ja aimo annos bilekuntoa! Me niiiiin odotetaan tätä iltaa, tuu sääkin mukaan!

Ylpeänä esittelemme 9.10. illan esiintyjän: THE BROS. LARSEN

Poikkeusajan Raakku Rock on jo oven takana ja järjestelyt ovat edenneet aikataulussaan, ja niimpä on tullut aika esitellä illan bändi! Tyriä saapuu rytkyttelemään The Bros. Larsen, bändi, joka on noteerattu jopa jokaisen bluesdiggarin tunteman ja arvostaman Rauma Bluesin taholta. Luvassa on siis huikeat bileet ja vahvaa fiilistelyä kun tämä kokoonpano päästelee ilmoille maailmankuulujen bändien covereita bluesahtavalla soundillaan!

Alla linkki Rauma Bluesin sivuille josta voi käydä lukemassa lisää

Be there or be square! J.L.

Valoa, Iloa ja Rockenrollia 9.10.!

9.10. jysähtää kun seuraintalon lavalle nousee Poikkeusajan Raakku Rock Specialin yllätysbändi! Meno on taattu ja tanner tömisee klo 18 alkaen! Toinen pinsiöläisille eksoottinen kokemus saadaan kun pihaan rantautuu Alisen pizzerian grillivaunu! Edelliskerrasta poiketen ruokailu tai muukaan tarjoilu ei sisälly kattaukseen, vaan nälkäiset juhlijat voivat ostaa snägäriltä vaikkapa makkaraperunat. (Grilli on vapaasti kaikkien käytettävissä eli voit poiketa siihen ruokailemaan vaikket jostain syystä itse bileisiin osallistuisikaan)

Osallistumismaksu 20 € maksetaan ovella ja illan tuotto käytetään lyhentämättömänä Oks-mökin kunnostamiseen. Mikäli haluat varmistaa oman sisäänpääsysi voit varata sen etukäteen Mastomäen Annelta numerosta 050 3214047 (txt tai wa). Illan pääkoordinaattori Risto ”Mr Raakku” Selinille voit vielä ilmoittautua tekijäporukkaan jos tunnet halua olla mukana järjestelyissä, numero 040 8476002.

Tule siis paikalle 9.10. klo 18 maamiesseuraintalolle osoitteeseen Pinsiöntie 1358 karistelemaan koronapölyt punteista! ROK ROK T: Pinsiö-seura

J.L.

9.10. jysähtää!

Se on täällä taas: Poikkeusajan Raakku Rock Special!!! Tai ainakin jos saadaan riittävästi tekijäporukkaa… Oletko aina halunnut olla the Member of the Raakku Rock Crew? Nyt siihen on tuhannen taalan tilaisuus! Ilmoittaudu hetimmiten Risto Selinille 040 8476002 ja pääset mukaan ykköspaikalle back stagelle! Bändi ja paikka on jo varattu lauantaille 9.10. joten on aika pistää hösseliksi että saadaan bileet pystyyn! ROCK ROCK!

J.L.

Perhekerho kirkolla perjantaisin 9-11.30

Perhekerho kokoontuu taas kirkolla perjantaisin klo 9-11.30 Tarjolla aamupalaa hintaan 3 €/perhe. Helppo ja vaivaton tapa tutustua kylän lapsiin vanhempineen. Tervetuloa kaikki mukaan!

https://www.nokianseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/perhekerhot

J.L.

Pinsiön kirkon historia

https://www.nokianseurakunta.fi/kirkot-ja-tilat/kirkot/pinsion-kirkko

Lehtisen Sirpa on koostanut hienon tekstin Pinsiön kirkon vaiheista. Suora linkki historiaan löytyy Nokian seurakunnan sivuilta ylläolevan linkin kautta. Samalla sivulla on myös youtube-video Osmo Rauhalan maalaaman alttaritaulun julkistamistilaisuudesta 16.2.2020 juhlamessun yhteydessä.

J.L.