Töitä tarjolla!

Urkin Piilopirtti Oy hakee reipasta nuorta työhön. Työaika pääasiassa arkisin 1-3h/parina päivänä viikossa. Viikonloppuisin poikkeustapauksissa. Monipuolisia, erilaisia työtehtäviä, esim. pihatöitä (haravointia, ruohonleikkuuta, lehtipuhallusta ym.). Hotellihuoneiden siivouksen avustavia tehtäviä: lakanoiden + pyyhkeiden poisvientiä ja uusien tuontia. Mahdollisesti myös petauksia, yleissiistimistä, tavaroiden siirtoa, tyhjien pullojen/tölkkien lajittelua, auton pesua ja vahausta. Työtehtävät muokattavissa henkilön osaamisen perusteella. Pääsääntönä hyvällä säällä ulkona, sateella sisällä. Maksetaan TES:n mukainen palkka. Yhteydenotot mahdollisimman pian sp:lla info@urkinpiilopirtti.fi. Urkin Piilopirtti, Sasintie 400, Pinsiö (Hämeenkyrö)

Vesiosuuskunnan riskiarviointi hyväksytty

Terveydensuojelulain 20 §:n 3 momentin mukainen riskiarviointi on laadittu ja hyväksytty. Päätös on voimassa toistaiseksi. Päätöksen mukaisesti toiminnanharjoittajan on julkaistava yhteenveto riskiarvioinnin suorittamisesta ja sen tuloksista vedenjakelualueen vedenkäyttäjille.

Terveystarkastaja Markku Mäkiranta on vastaanottanut riskiarvioinnin ja tarkastanut sen 30.6.2020. Päätöksen perustelut:

”Toiminnanharjoittajan riskiarviointiesitys täyttää talousveden laatuvaatimuksista ja valvontatutkimuksista annetun STM asetuksen (1352/2015) 7a §:n vähimmäisvaatimukset. Riskiarviointi on laadittu Ympäristöterveys Pirtevan taulukkopohjalla ja se kattaa laitoksen vedenjakeluketjun. Riskien hallintakeinot ovat tarkoituksenmukaisia sekä toimivia ja niitä hyödynnetään laitoksen toiminnassa.”

Hannu Pihlajamäki / Pinsiön alueen vesiosuuskunta

Vesiosuuskunnan vesimaksut ja taksat 2020

Hallitus on päättänyt ja vahvistanut vuoden 2020 vesimaksut ja taksat 20.5.2020. Hinnat sisältävät ALV 24%. Veden perus- ja käyttömaksu pysyivät ennallaan.

Perusmaksu                                                                                                          50 eur/vuosi

Vesi                                                                                                                     1,60 eur/m³

MUUT MAKSUT JA TAKSAT:

Maksumuistutus                                                                                                     5 eur

Liittymän avaaminen perintätoimenpiteenä tehdyn sulkemisen jälkeen    200 eur

Liittymän hinta (sis. osuusmaksun 84,09eur)                                              4.500 eur

Hannu Pihlajamäki / Pinsiön alueen vesiosuuskunta

Perhekahvila Pinsiön kirkolla ti 14.7. klo 15.30-17.30

Tervetuloa joukolla tutustumaan Pinsiön kirkkoon ja sen uusiin kirkkomaalauksiin tiistaina 14.7. klo 14.30-17.30!

Timo Uotila tulee laulattamaan porukkaa.

Tarjolla kahvia ja kastettavaa.

(Vapaaehtoinen kahvimaksu Pinsiö-Seura ry:n mökin kunnostukseen)

Nokian seurakunta ja Pinsiö-Seura ry

Avoimet ovet Pinsiön kirkossa

Pinsiön kirkkoon ja uuteen Osmo Rauhalan maalaamaan alttaritauluun pääsee nyt tutustumaan heinäkuun ajan keskiviikko- ja perjantai-iltaisin klo 16-19.

Kesäoppaina ja Pinsiö-Seura ry:n kesäkahvilan pitäjinä toimivat Santeri Seppälä ja Tiia-Tuulia Hakala.

Tervetuloa toivottavat Nokian seurakunta ja Pinsiö-Seura ry!

Osmo Rauhala ja uusi alttaritaulu

Urkin piilopirtin kesä

Urkin piiopirtin kesäohjelma

Vesinäytetutkimus 18.6.2020

”Vesinäyte oli tutkitulta osin mikrobiologiselta laadultaan hyvää talousvettä (Sosiaali- ja terveysministeriön asetus 1352/2015)” – KVVY:n lausunto

Valvontatutkimusohjelman mukainen tammi-kesäkuun näyte otettu 12.6.2020. Näytteenottopaikka Rööpeenmaantie 135. Näytteenottaja Hannu Pihlajamäki. Testausseloste pdf-liitteenä.

Hannu Pihlajamäki / Pinsiön alueen vesiosuuskunta

Pinsiö-Seuran Okslammin mökin remontti ja talkoot alkavat – tervetuloa mukaan!

Pinsiö-Seura on hankkinut kyläläisten iloksi mökin Okslammin rannalta (Pinsiöntie 1130). Nyt mökin, pihan ja rannan remontoitiin sekä uuden saunan rakentamiseen (vanha sauna on käyttökiellossa) on saatu luvat ja osa-rahoitus hankintoihin on tulossa ELY-keskukselta. Kaikki tarvittava työ tehdään talkoilla, tervetuloa mukaan!

Talkoot: voit ilmoittautua talkoolaisten WhatsApp-ryhmään laittamalla viestin Maija Vuoriselle (p. 050 3057756), tai soittaa, jos sinulla ei ole WhatsAppia. Talkoilua on kaiken kuntoisille ja taitoisille, mukaan voi tulla vaikka vaan muutamaksi tunniksi kun kutsu ryhmästä kuuluu ja kun aikaa on. Ryhmän kautta myös kysellään tarveaineita remonttiin ja rakentamiseen koska tiedossa on, että monen nurkista löytyy käyttökelpoista mutta itselle tarpeetonta tavaraa. Talkoita tehdään iloisella mielellä ja hyvällä yhteishengellä – samalla toisiimme tutustuen – turvavälit muistaen.

HUOM! Ensimmäiset talkoot ovat jo sunnuntaina 24. toukokuuta klo 10.00 alkaen.

Jäsenmaksu: Jäsenmaksuja käytämme Okslammin mökin remonttiin ja käyttökuluihin sekä järjestämiimme tapahtumiin, joita taas koronan hiivuttua on tiedossa entiseen tahtiin kaikille kyläläisille. Jos et vielä ole jäsenmaksua maksanut ja haluat sen tehdä, niin Pinsiö-Seuran tili on

FI12 5293 0940 0397 17 ja jäsenmaksu 10 euroa/henki tai 30euroa/perhe, laita viitteeseen nimesi/nimenne.

Metalliromukeräys: Artsi Lehtinen kerää Okslammin saunan rakentamisen tueksi metalliromua kylältä seuraavan parin viikon aikana. Voit kerätä kasan, kuvata sen ja ilmoittaa Vuorisen Maijalle ao. tiedot ja osoitteen viestillä (050 3057756), niin noutajat saapuvat sopivan välineistön kanssa korjaamaan pois.

tk

Korjaus kevätkokouksen kutsuun

Seuran kevätkokouksen kutsussa oli väärä osoite seuran mökille sihteerin töppäyksen takia.

Oikea osoite on Pinsiöntie 1130!

t. Sihteeri Anne

Kutsu kevätkokoukseen

KOKOUSKUTSU

Pinsiö-Seura ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään seuran mökillä ulkotiloissa (2 m välein) osoitteessa Pinsiöntie 1330 tiistaina 28.4.2020 klo 18.

Korona-viruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi fyysinen osallistujamäärä on rajoitettu korkeintaan 10 henkeen. Siksi pyydämme kaikilta osallistuvilta ennakkoilmoittautumista viimeistään perjantaihin 24.4. mennessä
tekstiviestillä sihteerille, p 0503214047, ilmoita siinä myös puhelinnumerosi ja sähköposti-osoitteesi.

Laita ilmoittautumiseen, tuletko itse paikalle vai oletko kokouksessa sähköisesti mukana (Skypellä – edellyttää, että sinulla on valmiiksi käytettävissä Skype, jolloin voimme lähettää spostiisi linkin kokoukseen liittymiseksi).

Yhdistyksen kevätkokouksen esityslista:
1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi
pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden
myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
8. Kokouksen päättäminen

Hallitus
Tervetuloa!