Raakku-rock 2.11.

Hieno tunnelma, hyvää musiikkia, hyvää ruokaa ja hienosti koristeltu maamiesseurantalo. Mitä muuta voisi toivoa järjestyksessään ensimmäiseltä Raakku-rockilta? Paikalle saapui paljon rock-kansaa, joka jaksoi tanssia ja ilakoida pitkälle yöhön asti.

Kiitos järjestäjille ja talkoolaisille! Ilman talkooporukkaa nämäkin juhlat olisi jääneet järjestämättä. Kiitos myös sponsorit! Pienikin summa auttoi isosti. Tapahtuman tuotolla voidaan taas järjestää seuraavia tapahtumia, korjata seuran mökkiä ja keksiä mukavaa tekemistä pinsiöläisille perheille.

RAAKKU-ROCK 2.11.2019

Ensimmäinen, vuosittainen Raakku-rock pärähtää käyntiin Pinsiön maamiesseurantalolla lauantaina 2.11.2019. Ovet rock-kansalle avataan klo 17 ja ensimmäinen bändi aloittaa klo 19. Luvassa on koko illan rock-ja blueshenkistä live-musiikkia, ruokaa ja loistavaa seuraa!

Lipun hinta on 25€/kpl ja siihen sisältyy ruoka ja alkoholiton juoma. Lippuja myynnissä arkisin klo 8-17 seurantalolla Maija Vuorisella (varaa mukaan käteistä ja mielellään tasaraha), lisäksi muilla Pinsiö-seuran hallituksen jäsenillä sekä Maarit Mustamolla. Lippuja myynnissä rajoitettu määrä, OSTA OMASI PIAN!

HUOM! Tapahtuma on K-18 ja omien juomien nauttiminen on sallittua!

Urkin Piilopirtillä 14.9

Soivan puutarhan avajaiset 14.9. klo 19:00. Paikalla ovat
säveltäjät Olli Kortekangas ja Hannu Pohjannoro sekä TaT /äänet, akustiikka Ari Koivumäki.

Tätä ennen on halukkaille rosvopaistia ja rapuja sekä jälkeen savu-
ja taidesauna ja uimista järvessä taidevaloissa.

Ruokailuista(rosvopaisti ja ravut), esityksestä ja saunastamme hinnat
nettisivuillamme www.urkinpiilopirtti.fi [1] etusivulla.

Venetsialaiset 31.8.2019

Venetsialaisia vietettiin Okslammin mökillä loppukesän lämmössä la 31.8. Sauna lämpeni ja vesi oli riittävän vilvoittavaa myös lapsille. Lätyt maistuivat kaikille ja upea kokkokin paloi kauniisti lammen rannassa. Paikalle saapui n.30 pinsiöläistä ja iltaa jäi viettämään saunoen ja nuotiolla istuen vielä jokunen. Paikalla juhlistettiin myös hankerahoituksen myöntävää päätöstä ja esiteltiin mökin remonttien aikataulusuunnitelmat.

10 v. klarinettitaituri Samuel Ahonen valloitti yleisön Kesäkonsertissa Pinsiön kirkossa

Sunnuntaina 1.9 oli kirkko ääriään myöten täynnä jännittyneitä musiikin kuulijoita, jotka olivat tulleet kuuntelemaan Tampereen Kamarimusiikkiseuran kesäkonserttia. Konsertin johtajana toimi Miika Jämsä Ylöjärveltä ja solistina 10 v. klarinetinsoittaja Samuel Ahonen Tampereelta.

Samuel Ahonen on aloittanut klarinetinsoiton jo 5-vuotiaana opettajanaan Pirre Länsipuro ja tällä hetkellä hänen opettajanaan on Okko Kivikataja Pirkanmaan musiikkiopistossa. Samuel opiskelee myös pianon soittoa. Samuel Ahonen on ehtinyt jo nuoresta iästään huolimatta voittaa useita palkontoja mm. Pirkanmaan pianokilpailussa 2018. Ahosten koko perhe harrastaa musiikkia ja he kannustavat toinen toistaan musiikin soitossa.

Ahosten sukujuuria on myös täällä Pinsiössä Kivisalon suvussa. Muun yleisön lisäksi sukulaisia oli kuuntelemassa nuorta taituria Hämeenkyröstä, Tampereelta, Nokialta ja Pinsiöstä.

Pinsiö-Seura ry sekä Nokian seurakunta olivat konsertin tukijoina ja konsertin lopuksi Tapulipiiriläiset tarjosivat kakkukahvit.

Valokuvat ja teksti Eija Kantanen

Rattoisaa Juhannusta!

Seuran mökkiranta ja sauna ovat kaikkien kyläläisten vapaasti käytettävissä koko Juhannuksen ajan!

Ota omat eväät mukaan. Metsäpalovaroituksesta johtuen avotulen teko on kielletty, joten kokkoa ei saa polttaa.

Mukavaa keskikesän juhlaa kaikille toivottaa Pinsiö-Seura ryn hallitus!

TALKOOT LAAVULLA 4.5. KLO 9 ALKAEN

Pidetään laavulla talkoopäivää lauantaina 4.5. klo 9 alkaen.

Tehdään polttopuita ja siistitään ympäristöä sekä päätetään huusin kohtalosta.

Ota mukaan omia työvälineitä kirveestä haravaan oman mieltymyksesi mukaan.

Seura tarjoaa kahvia ja kastettavaa sekä palovaroitustilanteesta riippuen nuotiomakkaraa!

Tavataan laavulla!

SEURA SAI UUDEN PUHEENJOHTAJAN!

Pinsiö-Seura ry:n kevätkokous 23.4. valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi loppuvuodeksi 2019 yksimielisesti Tiina Kaupin.

Hän on asunut kylässä reilut kymmenen vuotta yhdessä Antilan Jarin kanssa ja on taustaltaan maa- ja metsätieteilijä, jolla on monipuolinen kokemus niin teollisuudesta kuin yksityisyrittäjyydestä. Tiina tullee paremmin tutuksi kyläläisille loppuvuoden tapahtumien yhteydessä ja hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 050-3004059.

Onnea ja toimeliasta vuotta 2019 uudelle puheenjohtajalle!

PUU – JA VAJANPURKUTALKOOT SEURAN MÖKILLÄ LA 13.4. KLO 10 ALKAEN

Tervetuloa uudet ja vanhat talkoohenkiset kyläläiset seuran mökille lauantaina 13.4. klo 10 alkaen tekemään klapeja ja purkamaan tontilla oleva vaja!

Ota mukaan sopivia työkaluja kuten esim. sorkkarauta, vasara, kirves, vesuri tai moottorisaha ja iloinen mieli!

Seura tarjoaa palkkioksi yhteistä tekemistä ja pientä purtavaa!

TANSSIT PINSIÖN MAAMIESSEURAN TALOLLA 11.3.

Tietojen korjaus!

Tanssit kestävät 19-24 ja anteeksi Ukentlemen väärästä kirjoitusasusta!