Uutta verta Pinsiö-Seuran johtoon!!!

Pinsiö-Seura ryn syyskokous valitsi eilen uudeksi seuran puheenjohtajaksi Sirpa Toivan, joka lienee tuttu useimmille kyläläisille ennestään, onhan hän vetänyt seuran nuorisojaosta jo useita vuosia.

Seuraa 18 vuotta ansiokkaasti johtanut Veli-Matti Alanen jää kuitenkin johtokunnan jäseneksi.
Myös Janne Mäkinen Okslammintieltä on seuran uusi johtokunnan jäsen. Muut johtokunnan varsinaiset jäsenet ovat Sirpa Lehtinen, Risto Selin, Liisa Virtanen ja Maija Vuorinen, varajäseniä ovat Jarmo Itkonen, Pirjo Jokinen, Eija Kantanen, Anne Mastomäki ja Pekka Ruuska. Kaikki varsinaiset ja varajäsenet osallistuvat johtokunnan kokouksiin.

Onnea ja menestystä uudelle puheenjohtajalle!
AM

1. Anna-Liisa Lammi sanoo:

Hei! Laitoin viime viikolla tänne viestiä koskien seurantalon sijaintia eli olisin mielelläni käynyt myyjäisissä ostamassa Pinsiö-paitoja. En kuitenkaan saanut vastausta viestiini koskaan joten mitenkäs niitä paitoja saisi?
    Vastausta malttamattomasti odottaen Anna-Liisa Lammi

• Sirpa Toiva sanoo:

Hei Anna-Liisa! Olen pahoillani, että kysymyksesi on jäänyt huomioimatta! Pinsiö-paitoja saa ostaa minulta. Laita mielellään tekstiviestiä ensin puhelimeeni (040-5586725) tai laita viestiä sähköpostiini (toivantupa@suomi24.fi), niin saamme sovittua ajankohdan, jolloin tulisit hakemaan paitoja.

Ystävällisin terveisin
      Sirpa Toiva
      Rajalantie 124

2. maria vuolukka sanoo:

Pj Sirpa Toivalta, Toivan tuvalta rajalantieltä niitä saa ainakin.

3. Jukka Järvenpää sanoo:

Moro.

Ihmettelen suuresti ettei Pinsiö -paitoja tullut myyntiin Pinsiön Kyläkaupalle. Olen kuullut että moni siellä käynyt on niitä kysellyt.. Terv. Jukka Järvenpää