Avoimet Kylät 2017

8.6.2017

Avoimet Kylät 2017 on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa

Avoimet Kylät -päivä järjestetään valtakunnallisesti jo kolmatta kertaa. Ympäri Suomen kylät toivottavat vierailijat tervetulleiksi yhtä aikaa. Suomen juhlavuonna mukana on entistä useampia kyliä moninaisine tapahtumineen. Juhlavuoden kantava teema ”Yhdessä” istuu kylätoimintaan loistavasti.

Kylät ympäri Suomen toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan kylien toimintaan, kyläläisiin sekä kylien palveluihin. Päivän aikana on mahdollisuus poiketa lähikylillä, tutustua itselle vieraisiin kyliin tai vaikkapa tehdä koko päivän kesäinen kiertoajelu maaseudun maisemiin. Tarjolla on monipuolista ohjelmaa kesäpäivän viettoon.

Pinsiössä järjestetään Avoimet Kylät -päivänä lasten ja lapsenmielisten Extreme-ratapäivä klo 11-14 Yltä ja Alta -maataideteoksella (Sasintie 555) ja sen yläpuolisella laavulla.

Luvassa on mm. temppurata, ryömintää ja kiipeilyä. – Ei kannata tulla pyhävaatteissa! Laavulla on makkaranpaistoa, muurinpohjalettuja ja pientä purtavaa. Tapahtuma on ilmainen, vain tarjottavat maksullisia. Tervetuloa!

Ps. Ratatalkoot kyläläisille pe 9.6. klo 18.00. Traktoreita tarvitaan mm. liinojen päihin!

Tässä linkki Avoimet Kylät Pirkanmaalla -esitteeseen.