Alueen yrittäjät

Tutustu alueen yrittäjiin

Pinsiössä toimii myös useita eri alojen yrityksiä. Tutustu alla listaukseen alueen yrityksistä ja kannata paikallisia toimijoita.

Haluatko sinäkin tietosi näkyviin?

Toimiiko yrityksesi Pinsiössä? Jos haluat yrityksesi tiedot sivustolle näkyviin, ota yhteyttä Pinsiö Seuran infoon. Napsauta tästä ja lähetä viestiä meille yhteydenottosivulta!

Oy Equine Innovations Ltd

Valmistamme Heinätin® heinäautomaatteja hevostallien työtaakan helpottamiseksi sekä hevosten hyvinvoinnin turvaamiseksi. Tuomme myös maahan erilaisia tallitarvikkeita.

Lisäksi tarjoamme muutosvalmennusta pienyritysten toiminnan kehittämiseen sekä yksilön oman elämän tukemiseen. Tutustu verkkosivuillamme laajaan tarjontaamme!

Yhteystiedot

FaceBook:

Sähköposti:

Puhelin:

Honkaniemen tila

Eettisesti ja ekologisesti kasvatettua ylämaankarjan lihaa tilamyymälästä.

Yhteystiedot

FaceBook:

Puhelin (Johanna):

Puhelin (Marko):

Järvensivun tilayhtymä

Heinän myyntiä.

Yhteystiedot

Puhelin:

+358400573742 Arto Laine

Pinsiön konehuolto

Kauhakonetyöt, Autojen korjaukset ja huollot, Kausirenkaan vaihdot, Pienkonekorjaukset, ruohonleikkurit, perämoottorit, moottorisahat ym. Maatalouskoneiden huollot ja korjaukset, Peräkärryjen korjaukset, Hevoskärryjen korjaukset, Hitsaustyöt ym.

Soita ja varaa aika tai tule käymään.

Yhteystiedot

Puhelin:

Villa Alpaca

Villa Alpaca tarjoaa eläinavusteista toimintaa luonnosta voimaa ammentaen lumoavien laamojen kanssa Pirkanmaalla Pinsiössä.

Tarjoamme myös tyhy-päiviä, tilavuokrausta tilaisuuksiin, metsäkävelyitä laamojen kanssa ja pitopalvelustamme (Buen Gusto) saatte tarvitsemanne ruoka- ja kahvituspalvelut, myös bussiryhmille.

Yhteystiedot

FaceBook:

Sähköposti:

Puhelin: