Esittelyssä Raakun esiintyjät

12.10.2022

Jo viime vuonna saimme kunnon maistiaiset puntteja tutisuttaneelta The Bros.Larsenilta. Bändi ei jättänyt silloinkaan ketään kylmäksi, joten melkein pelottaa ajatella mitä onkaan luvassa tänä vuonna, kun ryhmä nousee lavalle vahvistuksenaan vuoden 2018 The Voice of Finland-voittaja, Jerkka Virtanen! Jerkka on voittonsa jälkeen keikkaillut kiihkeään tahtiin monen näköisissä menoissa, kuten nokialaisena tietysti myös Tapsan Tahdeilla. The Bros.Larsenhan on noteerattu aina jokaisen bluesdiggarin arvostamassa Rauma Bluesissa asti, ja nyt pääsemme jälleen nauttimaan porukan rouhean soitannan lisäksi kitaristi Mikko Lahtosen karismasta!  

Illan toinen esiintyjä tulee nostattamaan ihokarvoja vavisuttavalla mimmisoundilla sekä sielukkaalla huuliharpun soitolla, kun lavalle astuu Bluescode, solistinaan raspikurkku Henna ”Suomen Janis Joplin” Mustaparta, sekä metallimies/huuliharpisti/biisintekijä jo monen vuoden takaa, Tero Heikkonen.

Mistään ihan mitättömästä bändistä ei ole kyse, sillä Bluescode on onnistunut haalimaan musavideoilleen varsin nimekkäitä esiintyjiä Ilkka Koivulasta lähtien, ja kuten tarkkasilmäisimmät ovat bonganneet, niin vilahtaapa Bluesmimmi-videolla jopa itse Mr. Raakku!

Joten tanssikenkää jalkaan, nyt mennään! Lippuja voi kysellä Toivan Sirpalta 040-5586725                                                                        J.L.