Se on täällä taas: RaakkuRock!

25.9.2022

22.10.2022 pistetään Pinsiössä bileet pystyyn, kun RaakkuRock järjestetään kolmatta kertaa! Edellisten vuosien tapaan tarjolla on maukas kattaus niin bändien kuin illallisenkin suhteen.

Jytevä meno on taattu, kun lavalle nousevat The Bros.Larsen ja Bluescode. Luvassa on siis vavisuttavaa mimmisoundia sielukkaan huuliharpun säestämänä sekä viime vuonna puntteja tutisuttanut tuttavuus vahvistetulla kokoonpanolla. Tässä vähän esimakua: https://www.youtube.com/watch?v=5PduteHfl8w

Illan aloittaa ruokailu: kylän naiset loihtivat maittavan illallisen, joka sisältyy lipun hintaan. Myös omat eväät ovat sallittuja. Alkoholitarjoilua ei ole. Illan pikkutunneilla on mahdollisuus tyydyttää yönälkää omakustanteisesti Alisen grillivaunulla, joka saapuu illaksi taas seurantalon pihaan. Tapahtuma on K-18, mutta grillivaunulle on myös kylän nuoriso tervetullut herkuttelemaan!

Lipun hinta on 30 € sisältäen sisäänpääsyn ja illallisen, ja se maksetaan seuran tilille FI74 5730 0821 2313 76. Lipun saat kuittia vastaan Toivan Sirpalta: soita hänelle 040 5586725 arkisin klo 18-21 / viikonloppuisin klo 9-21 ja sovi noutoaika. Sirpalla on myös korttipääte, joten maksu noudettaessakin onnistuu, mutta käteistä emme mieluusti ota vastaan. Kauempaa tulevilla on mahdollisuus varata liput myös sähköpostin kautta anne.mastomaki@pinsioseura.fi , josta liput siirtyvät maksun suorituksen jälkeen ovelle nimellä lunastettavaksi. Varatut liput tulee olla maksettuina viikkoa ennen tapahtumaa, eikä niitä lunasteta takaisin. Lippuja on rajoitettu määrä, joten toimimalla nopeasti varmistat oman paikkasi vuoden tapahtumassa!

Ovet aukeavat klo 18.30 ja syömään käydään klo 19. Soitto alkaa noin klo 20. Illan aikana järjestettäviä arpajaisia varten on hyvä varata pikkurahaa mukaan. Lämpimästi tervetuloa maamiesseurantalolle, Pinsiöntie 1358. Tule nauttimaan ilosta, valosta ja ihokarvoja nostattavasta menosta!