Tulevia tapahtumia

24.4.2023

Eilisen kevätkokouksen virallisten asioiden lisäksi puhuttiin myös tulevista tapahtumista, joista tässä muutamia poimintoja.

Toukokuulle on suunnitteilla Satolaatikko-päivä, jossa Martta-kerhon Essin opastuksella perustetaan satolaatikkoviljelykset. Kurssi on ilmainen, ja se järjestetään 26.5.2023 Oks-mökillä (hanskat mukaan). Ilmoittautumiset Toivan Sirpalle 17.5. mennessä (txt 040 5586725). Elokuussa jatketaan asian parissa valmistamalla antimista Sadonkorjuu-ateria 16.8. Multasen Elinan navetan parvella.

Viime kesänä toteutettiin hankerahan turvin Oks-lammin niitto. Jotta niitto on onnistunut ja kasvusto vähenee pysyvästi, tulisi niitto toteuttaa kolmena vuonna peräkkäin. Kertaluontoinen niitto maksaa noin 2500 €, ja koska tänä vuonna ei hankerahaa enää ole käytössä, toivotaan raha saatavan kasaan lahjoitusten turvin. Tähän laitamme ohjeistusta lähiaikoina postilaatikoihin jaettavien jäsenmaksukirjeiden mukana.

Kylän yhteistä ajanviettopaikkaa Oks-mökkiä pyritään hyödyntämään mahdollisimman paljon. Alustavasti on jo sovittu kesäkahvilan pidosta. Jos sinulla on ajatuksia/ideoita harrastustoiminnasta tai tapahtumista mökillä järjestettäväksi, ota rohkeasti yhteyttä! Kaikki ideat ovat tervetulleita, nyt on aika hyödyntää ahkeran talkoilun tuloksia ja nauttia työn hedelmistä!

J.L.