Virpomispisteet kartalle!

17.3.2024

Ensi sunnuntaina on jälleen palmusunnuntai, joten nyt on aika koota tiedot virvontapisteistä. Pyydämme kaikkia virpomispisteen laittavia pinsiöläisiä lähettämään nimensä (jota ei julkaista kartalla) ja osoitteensa, jotta voimme koostaa ja julkaista kartan, jonka avulla pienet virpojat löytävät sunnuntaina 24.3.2024 perille.

Virpomisen on tarkoitus alkaa kello 11; takarajaa pisteen aukiololle ei ole määritelty. Virpojat voivat tulla ovelle, tai piste voi olla ns. etävirvontapiste pihamaalla. Toivottavasti saamme myös tänä vuonna mukaan paljon niin virvontapisteitä kuin virpojiakin!

Tiedot virpomispisteistä pyydämme lähettämään osoitteeseen info@pinsioseura.fi viimeistään 21.3. eli ensi viikon torstaina. Kartta tullaan julkaisemaan seuran kotisivuilla ja Facebookissa.