Pinsiö Seuran Okslammen mökin korjaus hyväksyttiin Joutsentenreitin hankkeeksi

23.8.2019

Leader Joutsenten reitin hallitus on puoltanut Okslammen mökin korjaushanketta. Pinsiö Seuran hallitus valmisteli kesällä hakemuksen, joka nyt on hyväksytty. Hankkeella laitetaan seuraavan vuoden aikana mökkiä ja sen ympäristöä kuntoon. Vanha, osin huonokuntoinenkin mökki ostettiin viime keväänä kyläläisten yhteiseksi vapaa-ajan paikaksi. Nyt sitä aletaan korjata: mm. katto, viemäröinti, maalaus, takka, sauna korjataan. Lammelle kunnostetaan ja rakennetaan hiekkaranta. Hyväksytyn hankkeen avulla pystytään ostamaan tarvittavat tarvikkeet kunnostustöihin ja omarahoitusosuus jää pieneksi. Sen sijaan omaa osuuttamme maksamme talkootyöllä: kyläläisten käsiä tullaan tarvitsemaan!

Tiedotamme asian etenemisestä jatkossa tiiviisti. Hanketta esitellään myös Venetsialaisissa, jotka pidetään mökillä lauantaina, 31. elokuuta – tervetuloa tutustumaan.

PS. jos et ole jo liittynyt seuran sähköpostilistaan, voit tehdä sen Pinsiö-Seuran sivujen kautta. Näin saat uudet tiedotteet suoraan sähköpostiisi.

Tässä alla Joutsenten reitin tiedote asiasta:

Hämeenkyröläisen Pinsiö-Seuran yleishyödyllisessä investointihankkeessa kunnostetaan yhdistyksen Okslammin rannasta hankkima mökki koko kylän yhteiseksi kokous- ja juhlapaikaksi. Tarve investoinnille tuli kyläkoulun sulkemisen ja myynnin johdosta, jolloin vuokratut kylätalotilat menetettiin. Kunnostustyöt yhdistys tekee lähes kokonaan talkoilla.