Valotapahtuma Lux Pinsiö 8.1. Oks-mökillä

7.1.2022

Pinsiö-seura järjestää Oks-mökillä (Pinsiöntie 1130) lauantaina 8.1.2022 klo 15 eteenpäin kaikille avoimen valotapahtuman. Luvassa on vapaata luistelua ja hiihtoa auratulla, kynttilöin valaistulla kentällä, jääkurlingia sekä mahdollisesti Vito(koira)-rekiajelua, ja tulia pidetään yllä koko illan joten paikalle voi saapua myös vain makkaralle (omin eväin), seurustelemaan ja tunnelmoimaan!

Koronarajoitusten puitteissa vielä tähän päivään asti ruokatarjoilu oli ulkotapahtumissakin kielletty, ja vaikka ohjeistukset tänään hiukan höllentyivät ei seuran puolesta ole mitään tarjolla vaan jokainen tuokoot omat eväät. Makkaran, kaakaon ja lämpimien vaatteiden lisäksi otsalamppu saattaa olla myös hyvä pakata mukaan! Paikalle tietysti vain terveenä.

Parkkipaikka täyttynee nopeasti. Kirkon parkkipaikalle voi myös jättää auton, ja pinsiöläisethän ovat totutusti osanneet parkkeerata asiallisesti tien toiseen laitaan.

Tilaisuushan on tosiaan jo huomenna, mutta lyhyestä varoitusajasta huolimatta ja loppiaisen ihanasta ulkoilusäästä hullaantuneina haluttiin järjestää tapahtuma nyt kun talvi tarjoaa parastaan! Tervetuloa tulille siis kaikki vauvasta vaariin!

J.L.