Arkisto

Timeline Stories

Mökkikesä

Mökillä talkoiltiin ahkerasti, mutta välillä kokoonnuttiin viettämään myös yhteistä aikaa, kuten juhannusjuhlien parissa. Myös uimaranta oli kovassa käytössä ja kesäkioskilla riitti väkeä. Seuran historiikkia alettiin taltioimaan. Seura palkkasi kesätöihin nuoria mm...

lue lisää

Mökkiprojektille hankerahoitus

Mökin kunnostus eteni vauhdilla kun Ely-keskukselta tuli myönteinen hankerahapäätös. Osmo Rauhalan maalaama alttaritaulu, jota vastaan Jokismaan koulua oli kunnostettu, julkaistiin kirkolla.

lue lisää

Raakku Rock

Ensimmäinen Raakku Rock keräsi paljon osallistujia ja kiitosta. Oks-mökin kunnostustyöt aloitettiin.

lue lisää

Oksmökin hankinta

Seura osti Okslammen rannalta tilan jossa sijaitsee mökki ja sauna, ajatuksena tehdä tästä kyläläisten yhteinen kohtaamispaikka. Tapulipiiriläiset järjestivät kirkolla Varttuneen väen tapahtuman (60+).

lue lisää

Tampere Guitar Festival

Yli 1200 henkeä Pinsiöön kerännyt huikea Heijastus-niminen musiikki- ja tulispektaakkeli järjestettiin Yltä ja Alta-teoksella, jossa seura hoiti liikenteenohjauksen ja järjestyksenvalvonnan sekä makkaran ja lettujen myynnin. Muita vuoden tapahtumia oli mm....

lue lisää

Pinsiön koulu 100 vuotta ja Avoimet Kylät

Avoimet kylät tapahtumassa maataideteoksella oli lasten satupolku sekä laavulla makkaranpaistoa ja muurinpohjalettuja. Jo jokusia kertoja ennenkin vietetystä aikuisten Kuutamojuhlasta saatiin nauttia taas.

lue lisää

Nuijalammen laavu

Nuijalammen palanut laavu purettiin ja tehtiin tilalle uusi. Tämän vuoden retki tehtiin Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoille.

lue lisää

Vuoden kylä

Pinsiö valittiin Pirkanmaan Vuoden kyläksi ja tätä juhlittiin rosvopaistein parin sadan hengen voimin. Samana vuonna seura allekirjoitti Rudus oy:n kanssa kauppakirjan maa-alueesta jolle laavu oli edellisenä vuonna rakennettu.

lue lisää

Kyläsuunnitelma

Talviriehan, lavatanssikurssin ja kesäjuhlien lomassa kerettiin myös laatimaan esitemuotoista kyläsuunnitelmaa kyläasiamiehen opastuksella.

lue lisää